Rólunk

Termékeinkről röviden:

Változatos formájú üvegedényekben kizárólag kézi munkával készített zselégyertyák láthatóak az oldalon, amelyek otthonossá varázsolják a lakást. Ajándékba és bármilyen alkalomra kiváló választás lehet. Rugalmas és versenyképes árakkal, folyamatosan bővülő árukészlettel állunk vevőink rendelkezésére. Kiváló ajándék lehet esküvőre, születésnapra, névnapra, Valentin napra, nők- és anyák napjára.

 

Tisztításuk lehetőleg ablaktisztítóval történjen, így szépen csillogó dísz marad..

A gyertyák készítője:

Nevem Karáné Nagy Magdolna.  2000-ben kezdtem el érdeklődni a természetes anyagok iránt. Attól az évtől kezdődően foglalkozom csuhébaba készítésével. Később az évek során ásványfák, faképek készítésével bővítettem kínálatomat. 2007-től a termésangyalok is motiváltak, majd ezt követték a különböző magvakból készült hűtőmágnesek. 2011-től a zselégyertya készítés lett a fő területem, amelyet modern kézművességnek is tekinthetünk.  Ez egy új technikának számít a hagyományos gyertyaöntéshez képest. Iskolákban, idősek otthonában, nyári táborokban tartottam kézműves foglalkozásokat, ahol próbáltam átadni tudásom egy részét. Saját elképzeléseim valósultak meg a honlapon található termékeimben, melyeket szívvel-lélekkel készítek.

Remélem látogatásod során a tetszésednek megfelelő termékeimmel is szemben találod magad.

 

Kellemes vásárlást kívánok!

Modern kézművességnek tekinthetjük a zselégyertya készítést, ami egy új technikának számít a hagyományos gyertyaöntéshez képest. A zselégyertya kocsonyás állagú, átlátszó viasz, az ünnepek meghatározó kelléke. A zselégyertya áttetszősége és változatos díszíthetősége miatt igazi különlegesség. A hagyományos viaszgyertyáknál lényegesen hosszabb ideig ég, és tartósabb, főleg azon változata, amelyeknél nem a gyertya ég el, hanem lehetőség van egy teamécses folyamatos cseréjére is. Itt csak a zselé melegedik, ennek következtében az illatanyag párolog, de a zselé tömege ugyanaz marad. Egy idő után, ha az illatanyag elpárolog, illatos teamécsessel lehet helyettesíteni. A kanócos gyertya közvetlenül a zselét égeti el. Friss öntésnél apró buborékok keletkeznek, de a mécses égetésénél ezek szépen lassan elpárolognak, és egy víztiszta, áttetsző felület jön létre.

Kézzel készült zselé és viaszgyertya minden alkalomra!

A meghitt pillanatok varázslatos kiegészítője a csodás pillanatokért!

Shopping Cart